Міськрайонна газета

БІЗНЕС-ФОРУМ «UNIFORM & INNOVATIVE' 2020: НОВАЦІЇ ТА ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ»

Інформуємо, що Українська асоціація підприємств легкої промисловості, яка представляє інтереси виробників текстилю, одягу, шкіряних товарів та взуття проведе 5 грудня 2019 року Бізнес-форум «Uniform & Innovative' 2020: Новації та публічні закупівлі», який відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Джона Маккейна (І. Кудрі), 29, актова зала ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» (лист запрошення та програма форуму додаються).

ПРО ГРЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ

Посольство України у Грецькій Республіці інформує щодо Українсько-Грецького бізнес-форуму в мм. Афіни та Пірей 26- 29 листопада.

Зазначений захід відбуватиметься за участі представників ділових кіл Греції, Федерації підприємців Греції, торгових палат міст. Афіни та Пірей. Ключовими напрямками Грецько-Українського форуму визначені аграрна, харчова промисловість, судноремонт/суднобудування, інновації.

УКРАЇНСЬКІ КОМПАНІЇ ЗАПРОШУЮТЬ НА УКРАЇНСЬКО-ЧЕСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ

19 листопада в рамках офіційного візиту прем’єр-міністра Чеської Республіки до України у Торгово-промисловій палаті України (вул. Велика Житомирська, буд. 33, м. Київ) відбудеться українсько-чеський бізнес-форум.

Чеську бізнес-делегацію в рамках означеного візиту, до якої увійдуть представники секторів чеської економіки, очолить президент Чеської торгової палати Владімір Длоугі.

ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

За інформацією Посольства України в Грецькій Республіці у період з 26 до 29 листопада 2019 року у м. Афіни (Греція) проходитиме Грецько-Український бізнес-форум (проект програми додається).

В СЕЛИЩІ ВОРОНІЖ ПРОВЕДЕНО ВІЇЗНУ НАРАДУ З СУБ’ЄКТАМИ ГОСПОДАРЮВАННЯ

У селищі Вороніж проведено виїзну нараду за участю представників Шосткинської районної державної адміністрацій та Воронізької селищної ради для керівників закладів торгівлі, ресторанного господарства, малого та середнього підприємництва, які здійснюють свою діяльність на підвідомчій території Воронізької селищної ради. На нараді розглянуті питання щодо дотримання суб’єктами господарювання норм та правил у відповідних галузях обслуговування населення. Операторам ринку роз’яснені основні вимоги санітарного законодавства щодо безпечності та якості харчових продуктів під час транспортування, збереження та реалізації.